Trending

 • Binnen twee weken live met dexport Shop Launch Los geht's
 • Lokalisatie nodig? Regel je Duitse retouradres via Dexport Los geht's
 • Zes maanden gratis op Kaufland verkopen?Los geht's
 • Je groei versnellen op Amazon? Los geht's
 • Samenwerken met het beste Duitse marketingteam in Nederland? Los geht's
 • Je verkoop boosten met ons Duitse influencer netwerk? Los geht's
Kom jij het dexport team versterken als

Junior CrossBorder Business Developer

Wij zijn Dexport, jouw Duitse marketingteam in het hart van Nederland. Sinds 2006 is Dexport dé brug tussen Nederlandse bedrijven en de Duitse online markt. Ons team, een unieke blend van Duitse natives die Nederland als hun nieuwe thuis hebben gekozen. Laten we grenzen verleggen en andere helpen hun internationale ambities te verwezenlijken.

Social media marketing in Duitsland door Dexport. Duits online marketing bureau / agency.

Kom jij dexport versterken?

Ben jij een gedreven en commercieel talent? Zoek je een uitdagende rol waarin teamwork centraal staat? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

We zijn op zoek naar een enthousiaste Junior CrossBorder Business Developer die klaar is om zichzelf te ontwikkelen en Nederlandse merken, retailers en webshop ondernemers te helpen bij het opzetten of uitbreiden van hun bedrijf in het buitenland. Als onderdeel van ons team van specialisten en partners zul je een sleutelrol spelen in het begeleiden van inbound leads en het ondersteunen van onze klanten en partners bij al hun behoeften. 

Bij deze functie gaat het om een combinatie van telefonisch adviseren, partner management en binnendienst werkzaamheden. Wij leiden je op tot een professionele CrossBorder Business Developer waar je fungeert als sparringpartner en adviseur voor oprichters, CEO’s, marketing managers, e-commerce managers.

Hoe kun je doorgroeien?

Er zijn twee manieren om door te groeien. De eerste optie is om als accountmanager verantwoordelijk te zijn voor je eigen portfolio van diverse potentiële klanten. De tweede mogelijkheid is om leiding te geven aan een team van salescollega’s die afspraken plannen voor onze accountmanagers.

Lijkt het je interessant om te leren over crossborder e-commerce en de verschillende groeifases die een bedrijf doorloopt als ze in het buitenland willen starten? Dan leren we je graag kennen.

Verantwoordelijkheden

 1. ​Opvolgen van aanvragen via de website en telefoon en het plannen van afspraken voor accountmanagers.
 2. Opstellen en opvolgen van offertes.
 3. Projecten opstarten en monitoren van nieuwe klanten (starters in Duitsland / bij Dexport).
 4. Opvolgen van bedrijven uit onze CRM die interesse hebben getoond in een samenwerking met Dexport.
 5. Digitale meetings houden met bedrijven die willen uitbreiden naar Duitsland.
 6. Inschakelen en samenwerken met partners om gezamenlijke groei te realiseren. 
 7. Ondersteuning bieden bij het creëren van content gerelateers aan CrossBorder ondernemen.

Wat wij van jou vragen

 1. Commerciële instelling en drive
 2. HBO werk- en denkniveau 
 3. Sterke organisatorische en planmatige vaardigheden
 4. Affiniteit met e-commerce en online marketing
 5. Vermogen om hoofd- en bijzaken te scheiden
 6. Enthousiasme en motivatie om jezelf en anderen te ontwikkelen
 7. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal 

Zo ziet een werkdag eruit

Jouw dag begint met een heerlijke kop koffie, gezet met topkwaliteit Ethiopische bonen in ons fancy barista-apparaat. Je stapt vol energie het kantoor binnen en gaat gelijk met je team aan de slag om commerciële kansen van de dag analyseren. Welke aanvragen ga je opvolgen of is de prioriteit om potentiële klanten te benaderen voor een kennismakingsgesprek? Jij weet precies wat belangrijk is en waar jouw aandacht naartoe moet.

Na de vergadering spring je in een toffe call met de eigenaar van een groot merk. De Duitse markt loopt achter op de Nederlandse markt en jij bent er om te helpen. Samen zoeken jullie naar manieren waarop Dexport’s expertise en ervaring van toegevoegde waarde kunnen zijn. Denk je dat Amazon een gamechanger kan zijn voor hun business? Of moeten we inzetten op influencer marketing voor een flinke boost? Jullie brainstormen en kijken hoe de diensten van Dexport perfect aansluiten bij de behoeften van deze potentiële klant.

Daarna regel jij een afspraak voor de accountmanagers en strategen, zodat zij dieper in de materie kunnen duiken. Maar wacht even, er is nog iets wat moet gebeuren: de website van de klant is nog niet helemaal klaar voor de Duitse markt. Vertalingen zijn nog niet op orde, keurmerken ontbreken en consumenten kunnen nog geen producten in Duitsland retourneren. No worries, jij hebt de oplossing paraat! Je stuurt vrijblijvend een offerte met jouw briljante ideeën om deze obstakels te tackelen en de klant naar succes te leiden.

Als junior business developer ben jij de driving force achter het succes van onze klanten. Met jouw strategisch inzicht, vlotte communicatie skills en probleemoplossende mindset ben jij de go-to persoon voor elke uitdaging. Elke dag is een nieuwe kans om impact te maken en waarde toe te voegen aan het succes van onze klanten. Ready to conquer the business world? Let’s go!

Waarom dexport?

Bij Dexport hechten we veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en willen we dat je je thuis voelt in ons team. Naast marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden. Vanuit deze functie kun je je ontwikkelen tot onder andere een marketing- en salesstrateeg, sales manager, marketing- en content manager of partner manager. Natuurlijk is er ook tijd voor plezier met onze vrijdagmiddagborrels met beerpong, WII, tafeltennis, rookmachine, DJ set, BBQ, sushi of pizza en meer leuke activiteiten. 

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Wil je meer leren over crossborder e-commerce en de verschillende groeifases van bedrijven in het buitenland? Spreek je Nederlands en heb je basiskennis van Engels of Duits? Dan horen wij graag van jou! Solliciteer nu en maak deel uit van ons dynamische team dat merken helpt om internationaal succes te behalen.

Solliciteren doe je hier!