Trending

  • Binnen twee weken live met dexport Shop Launch Los geht's
  • Lokalisatie nodig? Regel je Duitse retouradres via Dexport Los geht's
  • Zes maanden gratis op Kaufland verkopen?Los geht's
  • Je groei versnellen op Amazon? Los geht's
  • Samenwerken met het beste Duitse marketingteam in Nederland? Los geht's
  • Je verkoop boosten met ons Duitse influencer netwerk? Los geht's

Over dankbaarheid en Dexport insights

Proef je ook de zomer in de lucht? Zien jullie hoe de zon je eerste sproetjes laat verkleuren? En hebben jullie ook al een kop koffie gedronken onder deze blauwe zonnehemel? Vandaag ontploften wij bijna van geluk en dankbaarheid. Ons werkleven stroomt over aan klanten-vriendschap, learnings binnen de Duitse markt en bovendien bestaat het CrossBorder e-commerce event al vijf jaar. (En daarom volgden vele mooie interviews met Duitsland Veroveraars en toffe insights!). De Duitse markt is gezond en wij hebben fantastische mensen om ons heen die weten dat alle uitdagingen binnen de e-commerce veel kracht geven.

Dankbaarheid voelen is vandaag dan ook appje, eitje

Dankbaarheid voelen is vandaag, en ook de afgelopen weken, dan ook appeltje eitje. En dat is heus niet altijd zo. Wij kennen, net als iedereen binnen de e-commerce, dagen met grijze luchten. Dagen waarop je moet broeden op de juiste strategie, zodat je met zijn allen weer weet: we veroveren de Duitse markt! En om dan, dwars door alle uitdagingen heen, toch dankbaarheid te voelen… dat is het level voor gevorderden. 

BKB Precision, Leapp, Beautyplaza, Bungalow Specials, Daunendecke.de, Etrias….

Wij hebben al vaker over de gezonde e-commerce groei van internationale bedrijven geschreven. Je vindt een selectie terug in de rubriek Duitsland Veroveraars. Wanneer al je cellen juichen van blijdschap op het moment dat jij overloopt van dankbaarheid, dan is het moment aangebroken om dankbaarheid te tonen. Uit onderzoek blijkt keer op keer dat mensen die hun dankbaarheid tonen gelukkiger en gezonder zijn.

“If thankfulness were a drug, it would be the world’s best-selling product with a health maintenance indication for every major organ system.” (Dr. P. Murali Doraiswamy, head of biologic psychology at Duke University Medical Center).

[gallery size="medium" masterslider="false" thumbs="true" caption="false" auto_height="true" columns="4" link="file" ids="14449,14450,14447,14446,14444,14448,14445,14451" orderby="rand"]

Dankbaarheid is een keuze. Ook als het leven het je niet makkelijk maakt. Een mail of telefoontje van de fijne zakenrelatie. De nieuwe deuren die er opengaan op het moment dat je oude moet sluiten. Hoe cliché het ook klinkt, er is altijd iets om dankbaar voor te zijn. Geniet je daarom even mee met de mooie momenten achter de schermen van de Duitse markt? Een preview van de insights in plaatjes! En dank voor de Duitsland Veroveraars, zoal BKB Precision, Leapp, Beautyplaza, FerienparkSpecials, Daunendecke.de en Etrias!

]]>