Trending

  • Binnen twee weken live met dexport Shop Launch Los geht's
  • Lokalisatie nodig? Regel je Duitse retouradres via Dexport Los geht's
  • Zes maanden gratis op Kaufland verkopen?Los geht's
  • Je groei versnellen op Amazon? Los geht's
  • Samenwerken met het beste Duitse marketingteam in Nederland? Los geht's
  • Je verkoop boosten met ons Duitse influencer netwerk? Los geht's

Dexport is uitgeroepen tot de top 3% van de Google Partners

Deze maand erkende Google haar best presterende digitale marketing partners over de hele wereld. Zij kregen de Premier Partner-status toegekend als onderdeel van het nieuwe Google Partners-programma. Dexport heeft deze erkenning ontvangen dankzij het succesvol beheren van de online marketing campagnes voor Nederlandse merken in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland). Het adverteren via Google is voor Nederlandse bedrijven essentieel die in Duitsland online willen groeien. Google is met een marktaandeel van 96,5% voor mobiel zoeken de belangrijkste zoekmachine in Duitsland, gevolgd door Bing en Ecosia.

De Dexperteers (marketingexperts van Dexport) ondersteunen bedrijven bij het optimaliseren van hun website en complete online marketing. Naast de dienstverlening voor Google, worden klanten geholpen met onder meer social media marketing, influencer marketing en het verkopen op marketplaces zoals Amazon.

Google heeft haar Partners-programma voor 2022 aanzienlijk aangescherpt met nieuwe, uitgebreide programmavereisten die de Premier Partner-status herdefiniëren, en nieuwe Premier Partner-voordelen die kunnen bijdragen aan de groei en het succes van bedrijven met Google Ads.

“We willen onze Premier Partners feliciteren. Zij behoren tot de top 3% van de Google Partners. Deze bedrijven onderscheiden zich door hun inzet om productexpertise te ontwikkelen, nieuwe klantrelaties op te bouwen en hun huidige klanten te laten groeien. We helpen ze graag het online succes van hun klanten te vergroten.”
– Davang Shah, Senior Director, Google Ads Marketing

Dexport maakt deel uit van een selecte groep Premier Partners binnen het Google Partners-programma. Dit programma is bedoeld voor reclamebureaus en derden die Google Ads-accounts beheren namens andere merken of bedrijven. Het doel is om bedrijven innovatieve tools, resources en support te bieden waarmee ze de online groei en het succes van hun klanten kunnen vergroten.

“Wij zijn trots op de Premier Partnerstatus in het Google Partners-programma. De erkenning van Google is voor ons team Dexperteers een vorm van waardering voor onze dienstverlening de afgelopen vijftien jaar.”
– Andreas Giese, CEO