Trending

  • Binnen twee weken live met dexport Shop Launch Los geht's
  • Lokalisatie nodig? Regel je Duitse retouradres via Dexport Los geht's
  • Zes maanden gratis op Kaufland verkopen?Los geht's
  • Je groei versnellen op Amazon? Los geht's
  • Samenwerken met het beste Duitse marketingteam in Nederland? Los geht's
  • Je verkoop boosten met ons Duitse influencer netwerk? Los geht's
Case

Pflanzkuebelonline.de

Bij pflanzkuebelonline.de staan hoogwaardige bloembakken en potten centraal. Dit wordt weerspiegeld in de premium producten, de kwaliteitsmaterialen die worden gebruikt en de uitstekende service die wordt geboden. Pflanzkuebelonline.de staat voor duurzaam geproduceerde producten die lang meegaan.

Project overview
group 1
De vraag

Fullservice dienstverlening

Voor Luca lifestyle hebben we Pflanzkuebelonline.de gecreëerd op het Magento 1 platform, wat al enige tijd geleden is. Desondanks bloeide de site op en zag jaarlijkse groei, voornamelijk dankzij de specifiek op Duitsland gerichte webshop en de inzet van SEO en SEA. Na diverse succesjaren op de Duitse markt, was het moment aangebroken voor een frisse update.

Doelstelling

Plan van aanpak

Pflanzkuebelonline.de zag de noodzaak om hun website te vernieuwen en over te stappen naar een moderner CMS, vooral omdat Magento 1 geen ondersteuning meer kreeg. Vanaf de introductie van Magento 2 was het duidelijk dat ondersteuning voor Magento 1 eindig zou zijn. Een cruciaal aspect van deze overstap was het behouden van de reeds gevestigde SEO-posities in Duitsland en verder inzetten op groei via Amazon. Het was aan ons om deze transitie vlekkeloos te begeleiden.

De uitdaging

Assortiment van 500+ producten en variaties

De website is overgezet en volledig toegespitst op de Duitse markt. We hebben optimalisaties doorgevoerd voor zowel de webshop als Amazon, rekening houdend met een assortiment van meer dan 500 producten en hun variaties. Design, marketing en SEO waren daarbij van essentieel belang.

Resultaat Luca Lifestyle

Een compleet nieuwe website die draait op het Lightspeed CMS, succesvolle Google Ads en behoud van Duitse SEO posities. Zowel de webshop als Amazon hebben bijgedragen aan de groei van het merk in Duitsland en de SEO-posities zijn verder versterkt.

Homepage banner

Wil jij ook groeien in Duitsland? Ons team staat voor je klaar.

Bekijk hier wat we voor je kunnen betekenen en vraag vrijblijvend een offerte aan.