Trending

  • Binnen twee weken live met dexport Shop Launch Los geht's
  • Lokalisatie nodig? Regel je Duitse retouradres via Dexport Los geht's
  • Zes maanden gratis op Kaufland verkopen?Los geht's
  • Je groei versnellen op Amazon? Los geht's
  • Samenwerken met het beste Duitse marketingteam in Nederland? Los geht's
  • Je verkoop boosten met ons Duitse influencer netwerk? Los geht's

Onlinespuelenshop.de groeit met 60% op de Duitse markt

Het Dexport groeiplan als basis voor succes!

Als een bedrijf op de Duitse markt verder wil groeien, is het meestal niet voldoende om met beperkte kanalen en een beperkte inzet van de kanalen een groei te willen bereiken. De Duitse markt is wel vijf keer groter dan de eigen thuismarkt, maar dat betekent natuurlijk ook dat er in de meeste gevallen ook vijf keer meer concurrentie voor een product of dienst bestaat.

Een effectieve marketingmix

Dit heeft Marco Coninx, oprichter en eigenaar van meerdere internationale webshops een paar jaar geleden niet tegengehouden om op de Duitse markt te gaan starten. Onlinespuelenshop.de is een succesvolle nichespeler die gespecialiseerd is in keuken accessoires zoals bijvoorbeeld spoelbakken en keukenkranen. Met een uitgebreide marketing mix met Search Marketing, Affiliate Marketing, Amazon Marketing en aanwezigheid op product- en prijsvergelijker sites scoort Onlinespuelenshop.de op de Duitse markt. Dit heeft ook dit jaar weer tot een indrukwekkende groei van 60% geleid. Bij Dexport maken we voor onze klanten een groeiplan. Hierbij worden de KPIs in kaart gebracht. Wat is het omzetdoel per groeifase? Hoe is de verdeling van de traffic en omzet kanalen en hoe moeten de kanalen groeien om het omzet doel te bereiken? Aan de hand van deze gegevens kan Dexport ook een realistische inschatting geven, hoeveel budget u voor AdWords ter beschikking moet stellen om het omzet doel te bereiken. Op deze manier verkrijgen onze klanten een duidelijk beeld wat noodzakelijk is om de gewenste omzet te bereiken. Het plan wordt als basis gebruikt om bijvoorbeeld een SEO en SEA strategie om te zetten.

Marco Coninx groeit niet alleen met Onlinespuelenshop.de, maar tevens met het internationaal verkopen op Amazon. Bent u benieuwd hoe Marco Coninx dit heeft aangepakt? Hij heeft een praktisch boek over het succesvol zakendoen in meerdere landen op Amazon geschreven.

Wilt u ook met 60% groeien?

Wilt u ook op de Duitse markt groeien met vaste doelstellingen en meetbare resultaten? Wij maken graag een groeiplan voor u!

]]>