Trending

  • Binnen twee weken live met dexport Shop Launch Los geht's
  • Lokalisatie nodig? Regel je Duitse retouradres via Dexport Los geht's
  • Zes maanden gratis op Kaufland verkopen?Los geht's
  • Je groei versnellen op Amazon? Los geht's
  • Samenwerken met het beste Duitse marketingteam in Nederland? Los geht's
  • Je verkoop boosten met ons Duitse influencer netwerk? Los geht's

Road2Germany 25 juni 2015

De Nederlandse maakindustrie zit in de lift. Uit een recent rapport van de ING blijkt dat Nederland in de Europese top 3 staat als het gaat om productiegroei in de maakindustrie. De zaken gaan ook goed in de Duitse maakindustrie en voor de B2B e-commerce markt wordt een groei van maar liefst 30 tot 40 procent voorspeld. Dit brengt vele kansen met zich mee en voor u als ondernemer is het belangrijk om die kansen te benutten. Tijdens het Road2Germany evenement krijgt u alle informatie over deze kansen!

Het Road2Germany Maakindustrie Meets E-commerce evenement wordt, op 25 juni 2015 te Lopik, georganiseerd voor ondernemers die goed voorbereid in willen spelen op de online kansen die de Duitse B2B-markt biedt.

U wordt onder andere door Andreas Giese, CEO van Dexport en Albert de Krijger, CEO van Gasveerwinkel.nl, bijgepraat over de groeiende e-commerce markt en hoe u hiermee aan de slag kunt gaan. Gasveerwinkel.nl speelt met zijn Gasfedershop.de op een innovatieve en succesvolle manier in op de groeiende B2B e-commerce markt. Dexport ondersteunt het bedrijf met de zoekmachine marketing in Duitsland. Ook wordt er tijdens het evenement stilgestaan bij de juridische aspecten. De Duitse advocaat Andreas Lutze zal spreken over de juridische en fiscale aspecten van het ondernemen in Duitsland.

Meer informatie over het evenement en aanmelden, kunt u vinden op de website van de Kamer van Koophandel.

Wilt u direct persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

]]>