Trending

  • Binnen twee weken live met dexport Shop Launch Los geht's
  • Lokalisatie nodig? Regel je Duitse retouradres via Dexport Los geht's
  • Zes maanden gratis op Kaufland verkopen?Los geht's
  • Je groei versnellen op Amazon? Los geht's
  • Samenwerken met het beste Duitse marketingteam in Nederland? Los geht's
  • Je verkoop boosten met ons Duitse influencer netwerk? Los geht's

Voordelige samenwerking met Moebel.de via Dexport

oebel, Duitslands grootste prijsvergelijker in het Home & Living segment! Via deze website komen bezoekers in uw webshop terecht met concrete plannen tot aankoop, tegen goedkopere prijzen dan de bekende zoekmachines. Via Dexport maakt u nu exclusief gebruik van de voordelige welkomstaanbieding van de grootste interieur portal van Duitsland.

Wat is moebel.de?

Als het gaat om wonen en inrichten start de Duitser zijn online zoektocht vaak op moebel.de. Moebel.de is in Duitsland de grootste prijsvergelijker in het Home & Living segment, met 3 miljoen bezoekers per maand die de producten op de website bekijken. Ook u kunt uw producten online beschikbaar stellen op deze website, door middel van een cpc (cost per click) model. U betaalt dus alleen voor bezoekers die daadwerkelijk uw website bezoeken. Hiernaast maakt u gebruik van de beste vindbaarheid voor de eindgebruiker. En dit zonder risico van hoge kosten.

Hoe werkt het?

Moebel.de functioneert als prijsvergelijkingssite. Bezoekers gaan concreet op zoek naar meubels en klikken in de productfeed direct door naar uw website. Dit heeft voor u drie grote voordelen:
  • Omzet – gebruikers van de website komen in uw webshop met concrete plannen tot aankoop.
  • Meer bekendheid – u profiteert van 3 miljoen bezoekers per maand op moebel.de om uw eigen bekendheid te vergroten.
  • Kwaliteit – uw website ontvangt bezoekers die concreet een aankoop willen doen. Kwaliteit, tegen goedkopere prijzen dan de bekende zoekmachines.

Wat kost het?

Bij moebel.de betaalt u geen opstartkosten of maandelijkse kosten. U betaalt enkel de cpc-kosten van de bezoekers die door moebel.de op uw website terecht zijn gekomen. Hierover ontvangt u maandelijks rapportages. Het is mogelijk om een maxbudget in te stellen. Dit moet minstens €5 per dag zijn. Verder is het mogelijk het cpc-bod voor focus-producten te verhogen en daardoor de positie in de ranking te verbeteren (vergelijkbaar met AdWords). Het contract kan maandelijks opgezegd worden. Meer dan 250 shops profiteren al van een partnership. Voor Nederlandse bedrijven is er nu een unieke kans om via Dexport exclusief gebruik te maken van een voordelige welkomstaanbieding. Wanneer u via Dexport partner wordt van Moebel.de bespaart u meer dan 60% op het AdBundles pakket, waarmee u uw producten extra in de spotlights zet. In de eerste drie maanden van het partnerschap krijgt u voor een gereduceerde prijs van 100 euro (in plaats van 300 euro) drie maanden lang advertentieruimte op de SALE-pagina van moebel.de, een van de meest bezochte pagina’s van de portal. Hiernaast bereikt u via de Social Media de gehele moebel.de community. Zo zorgt u ervoor dat u van meet af aan maximale aandacht krijgt! [caption id="attachment_13958" align="alignnone" width="1600"]Afbeelding via moebel.de Afbeelding via moebel.de[/caption]]]>