Trending

  • Binnen twee weken live met dexport Shop Launch Los geht's
  • Lokalisatie nodig? Regel je Duitse retouradres via Dexport Los geht's
  • Zes maanden gratis op Kaufland verkopen?Los geht's
  • Je groei versnellen op Amazon? Los geht's
  • Samenwerken met het beste Duitse marketingteam in Nederland? Los geht's
  • Je verkoop boosten met ons Duitse influencer netwerk? Los geht's

Wolkyshop.de krijgt boost door linkbuilding

Linkbuilding kan zorgen voor een snelle en effectieve verbetering in de organische zichtbaarheid en resulteren in meer organische traffic. Dit zien we ook bij onze klanten terug. Een voorbeeld hiervan is de online schoenenwinkel wolkyshop.de. Binnen enkele weken is het effect van linkbuilding al zichtbaar geworden. De organische traffic steeg met 25% ten opzichte van dezelfde periode in het afgelopen jaar, onder andere door het creëren van meer relevante backlinks.

Dat linkbuilding een belangrijk onderdeel is binnen de SEO-strategie, zal inmiddels wel bekend zijn. Maar wat maakt linkbuilding succesvol? Wat moet er precies gedaan worden; wat mag wel en wat niet?

De richtlijnen van Google

Links die gebruikt worden om de positie van een website in de Google-zoekresultaten te manipuleren, zoals bijvoorbeeld linkuitwissellingsprogramma’s, voldoen niet aan de richtlijnen van Google. Linkuitwisseling is dus af te raden, vooral als de sites niets met elkaar gemeen hebben en inhoudelijk niet bij elkaar passen. Websites waar alleen maar links op staan worden door Google afgestraft.

Ook het betalen voor links wordt door Google niet gewaardeerd. Vaak worden de links op sites met een lage domain authority geplaatst en hebben ze dus helemaal geen positief effect.

Succesvolle manieren van linkbuilding

Er zijn verschillende methodes om linkbuilding succesvol te maken. De basis hiervoor is een goede site met waardevolle content die de moeite waard is om te delen. De beste manier om goede links naar uw site te ontvangen is het creëren van unieke, relevante inhoud die op natuurlijke wijze populair kan worden in de internetcommunity.

Deel uw content met anderen op de socialmediakanalen en wees daar aanwezig waar zij ernaar zoeken. Zorg dus voor een vermelding op relevante websites zoals webgidsen en brancheboeken, als mensen op die plek naar u zouden kunnen zoeken.

Heeft u vragen over een natuurlijke linkopbouw? Neem dan contact op met Dexport.

]]>